Oreóra vált a HTC U Ultra

Miközben a fejlesztők és fanatikusok már az Android P korai béta változatát próbálgatják, a gyártók közül sokan még mindig nem végeztek aktuális vagy eggyel régebbi csúcskészülékeik android óreós frissítésével, ezért a 8-as főverzió elég mostohán áll a statisztikákban.

HTC-s szemmel nem nagyok a kávák, főleg, ha a másodlagos kijelző is aktív
A HTC U Ultra [+]

Most a HTC tesz hozzá a maga részéről: a Gadgets 360 szerint Indiában, Olaszországban és Tajvanon már biztosan elindult a vezetékmentes frissítés közzététele, fórumainkat viszont még nem árasztották el a lelkes hozzászólások, hogy U Ultrájukra a kekszes csomag települt, él és virul. Ennek az oka a fokozatos közzététel, úgyhogy ami késik, nem múlik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC U11 Life - életrevaló

    A HTC U11 sorozat középkategóriás modellje az Android One program keretében tiszta rendszert és legalább két éves terméktámogatást garantál, de az Edge Sense - szorongatós funkciók sem maradtak ki.

  • HTC U Ultra - nekifutnak újra

    Gyönyörű és elegáns lett a tajvani gyártó legújabb csúcskategóriás phabletje, azt viszont továbbra is elég nehéz megfogalmazni, hogy ilyen árképzés mellett miért érdemes megvásárolni.

  • HTC U Play - U, de drága

    Nincs a piacon helye egy középkategóriás hardverű mobilnak 160 ezerért, 3,5 milliméteres port és előlapi BoomSound hangszórópár nélkül. A kutya ugat, a HTC pedig halad – a lejtőn lefelé.

Hirdetés