Optikai képstabilizátorral érkezik a HTC Desire 828

Hirdetés

A HTC Desire 828-cal már a TENAA jóvoltából megismerkedtünk augusztusban, azóta viszont nem esett túl sok szó róla, Kínában viszont most vált elérhetővé a mobil, elképzelhető, hogy hivatalosan nem is hagyja el az ország határait. A MediaTek MT6753 lapkakészlettel felszerelt mobil a szokásos, nyolcmagos Cortex-A53 processzort, Mali-T720 grafikus gyorsítót és 2 gigabájtnyi RAM-ot tudhat magáénak, belső tárolóegységének mérete 16 gigabájt, microSD segítségével ez akár 2 terabájttal növelhető.

Optikai képstabilizátorral érkezik a HTC Desire 828
[+]

Kijelzője 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású, hátlapjára egy 13 megapixeles, optikai képstabilizátorral és szimpla ledes vakuval ellátott kamera került, előre pedig egy 5 megapixeles érzékelő jutott, f/2.0 apertúrájú lencsével. A 4G-képes készülék 7,9 milliméter vastag, akkumulátora 2800 mAh kapacitású, előlapjára sztereó hangszóró került, egyelőre fehér és szürke színekben érhető el. Ára 1600 jüan, azaz körülbelül 71 000 forint Kínában, arról viszont nincs információnk, hogy Európába eljuthat-e a készülék.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • A TENAA-nál járt a HTC D828W

    Valószínűleg a Desire-széria tagja lesz a semmiből felbukkant HTC, amiről a TENAA-nak köszönhetően több információt is megtudtunk.

Hirdetés