Oppo Find X6 Prót fotóztak a vadonban

A telefon hatalmas kameraszigete kicsit a Xiaomi Mi 11 Ultrát idézi.

Nagyon részletes képet rajzoltak a renderek és a kiszivárgott specifikációk az Oppo Find X6 Próról, viszont eddig egy lesifotót sem láttunk a telefonról. Kínában már élesben tesztelik a készüléket, egy Weibo-fiókon keresztül pedig fotók is kerültek fel a világhálóra. Ezek természetesen nem részletesek és jó minőségűnek sem feltétlenül nevezném őket, de az legalább egyértelműen látszik rajtuk, hogy ívelt kijelzőszélek, enyhén szögletes felső rész, hatalmas hátlapi kamerasziget és egyszerű, pötty formájú előlapi kamera lesz a készüléken.

Hirdetés

Állítólag az a valami a hatalmas kamerapúpon a Find X6 Pro.Állítólag az a valami a hatalmas kamerapúpon a Find X6 Pro. Állítólag az a valami a hatalmas kamerapúpon a Find X6 Pro. (forrás: Weibo) [+]

Az szinte már nem meglepetés, hogy egy csúcsmobilban a hátlapból kiemelkednek a kamerák, a fotók alapján úgy tűnik, az Oppo megoldása szó szerint megtámasztja majd magát sík felületen. A képek alapján kicsit a Xiaomi Mi 11 Ultra köszön majd vissza a BBK cégcsoport csúcsmárkájának új zászlóshajóján.

(forrás: Weibo) [+]

A hardver terén a hátlapi hatalmas kameraszigetet egy 1” típusú, 50 MP-es, 23 mm ekvivalens fókusztávval dolgozó Sony IMX 989-es szenzor indokolja, mely mellé egy szintén 50 MP-es ultraszéles (várhatóan IMX 890) és egy háromszoros optikai nagyításra képes telefotó lencse kerül (IMX 766 vagy 890 képszenzorral). A Find X6 Pro variánsa a Snapdragon 8 Gen 2-vel, míg az alap Find X6 a Snapdragon 8+ Gen 1-gyel kerülhet piacra. A kamera terén lesz némi eltérés, az alapmodell “csak” IMX 890-es Sony szenzort kap a főkamera mögé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés