One Touch View – Windows Phone 7.8 alapokon

A HTC, Nokia, Samsung és ZTE után az Alcatel márkanév tulajdonosaként ismert kínai TCL is a Microsoft telefonos platformjának használata mellett döntött, igaz, első körben nem a legújabb verzió mellett tette le a voksát. Az alant látható One Touch View azonban nem is a legrégebbi, hanem a Windows Phone platform 7.8-as változata köré épül majd, mely frissített felülettel és néhány extra szolgáltatással is rendelkezik. A készülék teljes specifikációja nem ismert, de az előzetes információk szerint 4 hüvelykes, 480 x 800 képpontos IPS kijelzőt, LED villanóval ellátott 5 megapixeles fő és 640 x 480 képpontos előlapi kamerát, GPS, WLAN és Bluetooth modult, 1 GHz-es processzort, 512 MB RAM-ot, 4 GB belső memóriát, valamint 1500 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Az Oroszországban még az év vége előtt piacra kerülő Alcatel modell várható ára 7990 rubel, vagyis nagyjából 56 000 forint körül alakul.

Azóta történt

Előzmények

  • Videón a Lumia 510

    Ismét a kamerák előtt pózolt a Nokia Lumia sorozatának legolcsóbb tagja.

  • Alcatel OT-997D - két mag, két SIM

    Két kártyát, erős hardvert és kedvező árat kínál a kínai gyártó újdonsága. Ezzel új szintre emeli a dual-SIM okstelefonokat.

  • Fotókon a Lumia 510

    Négyhüvelykes kijelzővel szerelt, alacsony árfekvésű Windows Phone 7.8 mobillal készül a Nokia.

  • Alcatel OT-993D - édeskettes

    Az Alcatel előállt a piac legjobb ár/érték arányú kétkártyás készülékével: 1 GHz órajelű processzor, Ice Cream Sandwich és WVGA kijelző a fedélzeten.

Hirdetés