Hirdetés

Frissítve: Olvasói találkozó és iszogatás minden különösebb apropó nélkül

Frissítve: Reméljük, hogy a visszajelzést adó 120 ember közül senki nem felejtette el, hogy most vasárnap 16:30-tól lesz az olvasói találkozónk Budapesten a Jégkertben (1027 Budapest, Bakfark Bálint utca 2.), ahova időközben elhívtunk pár céges ismerőst is, hogy hozzanak pár készülékújdonságot nyomkodni. A jelenlegi tervek szerint a Samsungtól, az LG-től, a Prestigiótól és a TDK-tól is érkezik majd illetékes, akiktől természetesen kérdezni is lehet majd. Aki még nem jelzett vissza, az az asztalfoglalás miatt kérjük, nyomjon egyet a lenti szavazódobozba, aki viszont már szavazott, ne szavazzon még egyszer. Találkozunk vasárnap!

Volt már ilyen, jó sok évvel ezelőtt. Akkor annyira jól sikerült, hogy ebből lett előbb Mobile Meeting, majd Veletech kiállítás. Viszont pont ebből fakadóan a teljes kötetlenség valahol félúton elmaradt, egy ilyen méretű rendezvényen sem időnk, sem energiánk, sem lehetőségünk nincs arra, hogy pár szónál többet beszélgessünk azokkal az olvasókkal, akik viszont szívesen beszélgetnének velünk. És nekünk is irgalmatlanul fontos, hogy meghallgassunk ötleteket, tanácsokat, kritikai észrevételeket, ez a lap mégiscsak elsősorban az olvasóknak készül.

Éppen ezért úgy határoztunk, hogy mi mindenképpen elsétálunk a Moszkva Széll Kálmán tér tőszomszédságban levő Jégkertbe június 22-én. Ami egyébként egy vasárnapi nap, ezért délután fél 5-től már ott leszünk. Mellesleg akkor már javában dübörög majd a foci VB, de direkt olyan napot választottunk, amikor kevésbé nagy horderejű összecsapások lesznek képernyőn.

A Jégkert egy viszonylag méretes, ponyvával árnyékolt kerthelyiség, ahol tudnak nekünk helyet szorítani. Sőt, nem csak helyet kapunk, hanem két extra ajánlattal is előrukkoltak az üzemeltetők. Lesz egy Mobilarena koktél (zöld szín), amely Bols vodkát, Blue Curassot és narancslevet tartalmaz, ára 990 Ft, illetve lesz egy Mobilarena menü, ami 4cl Bols vodkát vagy 4cl Jagermesitert és egy korsó Borsodit foglal magában, szintén 990 Ft-ért. A Jégkertben egyébként konyha is van, szóval bárki nyomhat egy vacsorát is, ha úgy alakul. 18 év alatti olvasóink szemet vethetnek a limonádékra is.

Nincsenek különösebb programpontok, de csocsó és biliárd azért akad. Egyébként egy teljesen kötetlen, beszélgetős, iszogatós, laza, nyugis délutánt tervezünk, amely jó hangulat esetén estébe hajlik. Bár a Jégkert kapacitása elég nagy, azért jó lenne nagyjából tudnunk, hogy hozzávetőlegesen hány emberre számíthatunk, ezért kérjük a részvételüket biztosra ígérő olvasókat, hogy szavazzanak a jobbra lévő gépszavazáson; igent lehetőleg csak azok nyomjanak, akik biztosan ott lesznek, mert a helyekkel tényleg kalkulálnunk kell. Köszönjük, várunk mindenkit június 22-én!

Azóta történt

Hirdetés