Olcsó lett a Honor X40 5G

Méretes, kávamentes paneljéhez képest nem kérnek el sokat érte Kínában.

Hirdetés

Új taggal bővítette mobilos portfólióját a Honor, és bár az X40 5G-nek még mindig vannak huawei-es vonásai, kétségtelenül versenyképes telefon a középkategória alsóbb felében, már csak Snapdragon 695 chipjéhez tartozó 5G modem miatt is. Ha pedig ez a telefon ilyen néven vagy átszitázva elhagyja a kontinentális Kína területét, a Google csomag is felkerülhet rá.


[+]

Az 1500 jüanon, vagyis 87 ezer forinton indító készülék (8/128 GB) 6,67"-es és 120 Hz-es AMOLED panelt kínál 800 nites fénysűrűséggel, 300 Hz-es érintésérzékeléssel és a széleken lekanyarodó kivitellel. Mindez keskeny alsó-felső kávával és apró, 8 megapixeles szelfilyukkal csupa képernyő dizájnt hoz 172 grammos, 7,9 milliméter vékony házban.

[+]

A karakteres kameratárcsa hátul komoly szettet sejtet, az ár viszont szerényebbet, és az utóbbi fedi le a valóságot: a "Matrix AI Vision Camera" felirat ellenére egy darab 50 megapixeles főegység és egy 2 megapixeles segéd található erre, plusz LED villanó. Az 5100 mAh-s telepméret kellemesen nagy, a 40 wattos töltés pedig egy órán belül meglehet. Szabad fordításban az X40 fantom éjszakai sötétség, jáde zöld tinta és szivárványfelhők üldözte Hold színekben érhető el, akár 12/256 GB-os változatokban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés