Október 29-én mutatkozik be az Oppo N3

Hirdetés

Az Oppo tavaly gondolt egy merészet, és visszahozta a mobilok világába az egykoron népszerű forgatható kamerarendszert, amely elő- és hátlapi fényképező helyett egyetlen egységgel oldotta meg a hagyományos kattintgatást és az önfotózást. A megoldás ára a hatalmas készülékház volt, és a hírek szerint az N1 folytatása, az N3 kompaktabb méretben érkezik, bár továbbra is phabletes megjelenítővel.

Sokkal inkább hasonlít az Oppo N3 az N1-re az új kémfotókon

Friss hírek szerint Szingapúrban, Október 29-én startol majd el a készülék, és várhatóan még az ősz folyamán több másik ázsiai országban is elérhető lesz. Hivatalos információk a hardveres felhozatalról még nem szivárogtak ki, de nem alaptalan az elérhető legfrissebb technológiát, azaz QHD-s megjelenítőt és Snapdragon 805-ös rendszerchipet feltételezni. A kameraszenzort várhatóan ezúttal is a Sony biztosítja, és valószínűsíthető a dupla ledes villanó visszatérése is.

Azóta történt

Előzmények

  • Máshogy néz ki az Oppo N3 a legújabb kémfotókon

    A minap radikális dizájnt sejtető termékképek szivárogtak ki az Oppo N1 hamarosan érkező folytatásáról, a mostani kémfotók azonban visszafogottabb megjelenésről árulkodnak.

  • Radikális dizájnnal érkezhet az Oppo N3

    Egészen eredeti dizájnt leplezett az Oppo N1 folytatása kapcsán az egyik internetes oldal. Ha hihetünk a látottaknak, valóban emlékezetes készülék érkezik az Oppótól.

  • Októberben jöhet az Oppo N3

    A forgatható kamerás Oppo N1 utódjára célozhatnak azok a rejtett információt tartalmazó képek, amelyeket az Oppo Malaysia tett közzé.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés