Újabb engedélyt kapott a Nokia 9 PureView

A Nokia ötkamerás csúcsmodellje végre valóban bemutatkozik, egészen pontosan február 24-én a barcelonai MWC-n. A hardver ma már annyira nem csúcs, az öttagú hátlapi kamerarendszer viszont tényleg egyedi megoldás lesz. A tavalyi lapkakészletet leszámítva viszont mindenféle prémium tulajdonsággal rendelkezni fog a Nokia 9 PureView, amivel egy felső kategóriás eszköznek illik.


[+]

A Qi töltés mellett a kínai engedélyező hatóság (CCC) adatbázisából az is kiderül, hogy a 5V/3A, 9V/2A, vagy 12V/1,5A hálózati töltőfejjel a készülék támogatja a 18 wattos, vezetékes Quick Charge gyorstöltést. Eddigi tudomásunk szerint az akkumulátor kapacitása 4150 mAh lesz, ami azért aránylag nagynak számít.

Ezen kívül a MySmartPrice kerített elő egy exkluzív anyagot, ami a készülék formatervét és funkcióit mutatja be. Nyilvánvalóan a kameraképességekre, a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasóra és a módosítatlan Android 9-re koncentrálnak, ez utóbbi az Android One program keretében két év szoftveres támogatást is jelent.

Azóta történt

  • A Nokia 1 Plus is készül

    Illetve már készen van, a Play Store legalábbis listázta mint támogatott eszköz. A hardver továbbra is nagyon alapszintű.

  • 0 jack, 5 kamera

    A Nokia 9 PureView nagy felbontású renderképeken tűnt fel, kétséget sem hagyva a dizájn és kialakítás felől.

Előzmények

  • Még egy kis infó a Nokia 9-ről

    Nyilvánvaló, hogy a Nokia 9 esetében az öt darab hátlapi kamera a szalagcím, de a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót sem érdemes elhanyagolni.

  • Még az MWC előtt jön a Nokia 9

    Jogosan kérdezhetnénk, hogy ha eddig nem mutatkozott be a HMD csúcsmodellje, akkor most már hova sietni, de várhatóan nem egy Snapdragon 845-ös mobillal szeretnének megjelenni Barcelonában.

  • Egy hónap múlva befut a Nokia 9 PureView

    Legalábbis a pletykák szerint. Az ötlencsés hátlapi kameraelrendezés alighanem igaznak bizonyul és a képernyő élességével sem lesz gond.

  • Rendervideón a Nokia 9 és hat kamerája

    Furcsa az a sok elem a hátlapon, összességében mégis jól néz ki a HMD Global várva-várt kameramobilja.

Hirdetés