Sony csúcsmodell az AnTuTunál

A Sony G8441 modellszámon tesztelt készülékről hivatalos információk nem állnak rendelkezésre, viszont már másodjára kerül elő. Az AnTuTu adatbázisa előtt egy lengyel webshopban listázták az eszközt a Sony G8341 társaságában. Alapvetően nettó spekuláció, de nem kizárt, hogy a G8341 a várhatóan 5,2 hüvelykes Sony Xperia XZ1 lesz, a G8441 pedig a 4,6 hüvelykes XZ1 Compact.


[+]

A G8441 AnTuTu felületén regisztrált specifikációja egybevág a Sony-témában igen jól értesültnek bizonyult grúz forrás adataival. A készülék Snapdragon 835-ös lapkával futott 4 GB rendszermemória társaságában, a HD felbontású kijelző pedig akár gyanúsnak is tűnhet, de figyelembe véve a kijelző képátlóját, nem kizárt, hogy nem érezték szükségét magasabb felbontásnak. A készülék már Android 8.0-s rendszerrel érkezhet, esetlegesen akár már a berlini IFA-n.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia XZ Premium - tükör által homályosan

    Úgy csillog a káva a Sony 4K kijelzője körül, mintha kifutóra tervezték volna. Kipróbáltuk a szuperlassítást és elvesztünk a nyolcmillió képernyőpixelben.

  • Kompakt Sony csúcsmodell érkezhet

    Ismét Grúziából érkezett az információ, amely szerint a Sony kompakt csúcsmodellt mutat be Berlinben. Többek között.

  • Sony Xperia XZ - SO(vá)NY vigasz

    A Sony Xperia XZ az X Perfromance helyét kívánja átvenni a széria csúcsán, de a megegyező árszint mellett felfedezhető, lényegében csak kisebb eltérések inkább a ráncfelvarrás fogalmát merítik ki. Ismét.

Hirdetés