2018. május 26., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Nem lesznek olcsók a Sony csúcsmodelljei

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Roland Quandt

A kompakt kiszerelésben is várható Xperia XZ1-ről már lényegében tényleg csak az ára nem szivárgott ki. Eddig. Mert most az is előkerült.

Hirdetés

Egészen nyilvánvaló, hogy a japán gyártó berlini felhozatalának egyik legérdekesebb darabja a jó eséllyel Snapdragon 835-tel és 4 GB rendszermemóriával szerelt Sony Xperia XZ1 Compact lesz, ami remélhetőleg visszahozza a kisebb méretű, de legalábbis kisebb képátlóval rendelkező mobilokat a legfelső kategóriába. Az eddigi információk alapján a formaterv igazodik az eddigi Sony mobilok megjelenéséhez, ami a továbbra is hangsúlyos alsó és felső kijelzőkávák mellett továbbra is közkedvelt, szögletes dizájnt, dedikált kameragombot és bekapcsológombba épített biometrikus azonosítót is jelent.

A 4,6 hüvelykes panel viszont még így is kompaktnak számít a mezőnyben, amihez ettől függetlenül jár az elit felszereltség. Leszámítva a kiemelkedő pixelsűrűséget, mert a felbontás eddig 720 x 1280-nak tűnik. Mindkét modell esetében okkal számíthatunk továbbá a 960 fps sebességű, szuperlassított rögzítésre képes MotionEye szenzorra és magas felbontású audiomegjelenítésre, amiért Roland Quandt szerint a nagyobb modell esetében 600 fontot, míg a kompakt kiszerelésért 500 fontot kell majd fizetni. Ez aktuális árfolyamon nettó 197 és 164 ezer forintnak felel meg. Az Amazon hivatkozott oldalai viszont menet közben eltűntek.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.