NEX néven érkezhet a Vivo Apex

A Vivo Apex a speciális szelfikamera-mechnaikának köszönhetően közel 91%-os előlap-kijelző arányt valósított, amelyet a barcelonai Mobile World Congressen már be is mutattak mint koncepció. A kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó már nem a tudományos fantasztikum fogalomkörébe eső technológia, a Vivónak több ilyen készüléke is van, a szelfikamera viszont eddig igényelt némi holtteret a hasznos megjelenítőfelületből, például szenzorszigetet. Noha a Doogee-nak erre is van ötlete. A Vivo viszont június 12-én, két nappal a 2018-as VB előtt be is mutatja a sajátját.


[+]

Viszont lehet, hogy a kereskedelmi forgalomba szánt változatot Vivo Nex néven. A mostanában előkerült információk alapján a tényleges termék kissé íveltebb sarkokkal rendelkezik, az Nex feliratú előlapi üvegen pedig látható egy kissé gyanús szenzornyílás, pontosan ott, ahol a Xiaomi Mi Mix sorozat előlapi kamerája található. Ettől ez még persze nyugodtan lehet értesítő LED, esetleg fényérzékelő szenzor, vagy nagyjából bármi, mivel a VB-t és a készüléket promotáló videó szerint marad a mechanikusan kiemelkedő szelfimodul.


[+]

A másik kép a készülék komponenseit erősíti meg, nem mintha eddig nem csúcshardverre számítottunk volna, de a várhatóan 5,99 hüvelykes OLED panellel szerelt eszközbe biztosan a Snapdragon 845-ös szettje kerül, láthatóan 8 GB operatív memóriával, a készülékbe pedig felhasználói igény szerint akár két SIM kártya is. Az eddigi értesülések szerint a készülék, legyen az Apex vagy Nex megnevezésű, körülbelül 550 euróba fog kerülni, ami nagyjából 175 ezer forintnak felel meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés