Nem csak Mi 8, de Mi 8 SE és Mi Band 3 is lesz holnap

A Xiaomi Mi 8 specifikációjáról, várható kialakításáról és funkcióiról tulajdonképpen már mindent tudunk. Mondjuk, az új információk alapján van, amit rosszul. Például a második fotón kitűnően látszik a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, ami elég nyilvánvalóan megkérdőjelezi a kijelzőbe integrált megoldást, amire mondjuk az IPS panelből akár következtetni is lehetett volna. Persze, semmi nem zárta ki, hogy a 3D arcazonosításhoz hasonlóan a Xiaomi menet közben saját technológiát fejlesztett. De úgy tűnik, nem ez történt.


[+]

A poszter alapján viszont a Mi 8-at nem csak a Mi Band 3 kíséri, amely szintén kamera elé került teljes valójában, tokkal, vonóval, de sajnos specifikáció nélkül. A Mi 8 SE láthatóan kisebb és inkább a Mi Mix 2s formavilágát követi, szintén méretes szenzorszigettel, mivel az alsó káva lényegesen kisebb, mint a Mix esetében. Ettől függetlenül a Mi 8 SE nem támogatja majd a Xiaomi saját fejlesztésű 3D arcazonosítását, így felmerül, hogy érdemes lett volna kihagyni a ritka nagy notchot és maradni a kompaktabb, Mi Mix szériát idéző kialakításnál.

A Mi Band 3-ért katt a képre!
A Mi Band 3-ért katt a képre!

A Xiaomi Mi 8 már az esemény alatt megvásárolható lesz, a szállítás június 5-én kezdődik majd, míg a Mi 8 SE június 8-tól válik elérhetővé. Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha feltételezzük, mindenki érdeklődve várja a készülékek hivatalos megjelenését, de főleg a dupla GPS modul mibenlétét, amelyet minden promóciós anyag kiemelt helyen emleget.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés