Négy kamerával érkezhet a Galaxy A9 Star Pro

Bemutatkozott és piacra került az S Pennel szerint Galaxy Note9 és a Galaxy Watch, a Samsung azonban még nem végzett 2018-cal, és három hét múlva tovább bővítheti Galaxy A famíliáját. Ez a közép- és csúcskategóriába egyaránt benyúló széria az A9 Star személyében idén egy igazán ütős jövevényt kapott, 16 + 24 megapixeles kamerákkal a hátlapon és 24 megapixeles egységgel az előlapon.

A Samsung hivatalos meghívója október 11-ére
A Samsung hivatalos meghívója október 11-ére [+]

A Samsung október 11-én egy nemzetközi bemutatóra invitálja az érdeklődőket, és a PhoneArena úgy tudja: ennek a különlegességnek a felturbózott változata érkezik A9 Star Pro vagy csak A9 Pro néven, és a hivatalos poszter négyes kamerarendszert sejtet. Ez addig még okés, hogy a hátlapi mellett dupla lehet az előlapi szekció is, az A8 például két szenzort vetett be a szelfikhez.


A Galaxy A9 Star összesen három kamerát kínált, az A9 Pro négyet is bevethet – tippek szerint csak a hátlapon [+]

A PhoneArena ugyanakkor úgy hallotta: a négyes szám csak a hátlapra vonatkozik, magyarán ott egy kamerakvartett foglalhat helyet, várhatóan a bal felső sarokban. Ez mondjuk meglepő volna, ugyanakkor a Samsungnak éppen Kínában kellene erősítenie a piaci mutatókat szemlélve, és arrafelé nem idegen temérdek lencsét elhelyezni egy mobilkészüléken. Ezt persze a Samsung október 11-éig vélhetőleg nem fogja megerősíteni, ahogy a képtáltót és a hardvert sem, a publikáció ugyanakkor a felső-közép kategóriában igen ütős Snapdragon 710 bevetésére számít. Az még kérdéses, hogy az A9 Pro képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasóval érkezik-e, vagy hátlapi modullal, mindenesetre a pletykák eddig ígéretesek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés