Képeken a Galaxy A7 tripla hátlapi kamerája

Hirdetés

A minap azt lehetett hallani, hogy a Galaxy A9 (Star) Pro négy kamerával érkezik, és lehet, hogy konkrétan négy hátlapi modullal. Most újabb információ vetíti előre a Galaxy A széria jókora generációs frissítését: a Samsung Mobile News és a Galaxy Club is csak Galaxy A7 2018 néven emlegeti az alábbi modellt, tripla hátlapi lencsével.

Elképzelhető, hogy ez egyfajta média munkacím, az év végéhez közeledve legalábbis logikusabb volna a Galaxy A7 2019 titulus, bár A7 2018 eleve nem volt, helyette az A6, az A8 és az A9 famíliák érkeztek. Ha csak a kép alapján kell ítélkezni, a felső lencsének a legkisebb, a középsőnek a legnagyobb, az alsónak pedig közepes az átmérője, tehát sanszos a telés, a nagylátószögű és a normál optikák használata.

Az állítólagos Galaxy A7 2018
Az állítólagos Galaxy A7 2018 (forrás: Galaxy Club)

A Galaxy Club renderképekkel tudja ugyanezt aláhúzni, és ezek egy előlapi kameráról árulkodnak. Magyarán az A7 összesen négy lencsével rendelkezhet, és ugye négy kameráról pletykálnak az október 11-ei bemutató kapcsán is – nem zárható ki, hogy a fenti készülék ott mutatkozik be, bármi legyen a piaci neve. A phabletet az Exynos 7885 hajthatja meg 4 GB RAM-mal, az ujjlenyomat-olvasó a kereten köthet ki. Addig egyébként a Galaxy J4+ és a J6+ is befuthat, úgyhogy sűrű hetek elé néz a Samsung.

Előzmények

Hirdetés