2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Phablet rovat

Samsung Galaxy A9 (2016) - nem csak nagyobb

Az idei A-család legnagyobb tagja óriásira sikerült, mellette szól a remek anyaghasználat, a jó üzemidő és az erőteljes hardver, viszont itthon csak szürkeimportosan jelenik meg.

Bevezető, tartozékok

A Samsung idei A-szériájának kisebb darabjai elég jól sikerültek, az A3 (2016) hiánypótlónak számít a 4,7 hüvelykes Super AMOLED kijelzőjével, minőségi fém/üveg készülékházával, korrekt kamerájával, még akkor is, ha az árazása nem visszafogott, és az A5 (2016)-ra jellemző ujjlenyomat-olvasó és optikai képstabilizátor kimaradt belőle. A dél-koreai gyártó ebben az évben úgy döntött, hogy a korábban három tagból álló szériát egy új taggal bővíti, az A9 (2016) lett a legnagyobb és legjobban felszerelt modell, 6 hüvelykes kijelzőjével az óriásphabletek táborát erősíti.

Méretesre sikerült a Samsung új, A-szériás phabetje.
Méretesre sikerült a Samsung új, A-szériás phabetje. [+]

Aki az óriási kijelző és a prémium anyaghasználat hallatán azonnal rohanna valamelyik Samsung üzletbe, hogy megvásárolja az A9 (2016)-ot, annak sajnos rossz hírrel szolgálhatunk: a gyártó nem tudott nekünk tesztkészüléket adni, mégpedig azért, mert itthon nem kerül hivatalosan forgalomba a termék. Ezért ismét az XXL GSM-hez kellett fordulnunk a phabletért, ami egyébként 140 000 forint környékén szerezhető be. Színválaszték terén átlagos a felhozatal, a nálunk járt fehér példányon kívül akad még fekete, rózsaszín és arany árnyalatú változat is.

Csak az egységesítésnek szól a 2016 utótag, hiszen nem is volt előd, amivel keverhetnénk.
Csak az egységesítésnek szól a 2016 utótag, hiszen nem is volt előd, amivel keverhetnénk. [+]

A dobozt kinyitva először a telefont pillantjuk meg, ha ezt kivesszük, akkor a tálca alatt rejlenek a tartozékok: hálózati töltő, microUSB kábel, a SIM kiszedéséhez használható tű, a jól megszokott hangerőszabályzós, EHS-64 in-ear headset és némi leírás jár a kütyü mellé. A kijelzővédő fólia és a tok sajnos kimaradt, pedig a telefon már első ránézésre is megkívánja azt, hogy vigyázzunk rá.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Gyártók, szolgáltatók

H​irdeté​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.