Képeken a YotaPhone 3

Színes kijelző az egyik oldalon, e-ink panel a másikon – ismerős? A kedves olvasónak alighanem a YotaPhone sorozat jut az eszébe, amely első és második generációjával is különlegesnek számított, és csak nagyon kevés riválist kapott a másodlagos hátlapi megjelenítős okostelefonok kategóriában.


(forrás: YotaPhone Club) [+]

A YotaPhone 3 érkezésére már tavasszal erősen céloztak, a Baoli Yota Technologies egy kínai-orosz rendezvényen pedig egyértelművé tette: hamarosan befut a modern alapokra helyezett ketyere. A YotaPhone Club közösségi oldalán pár napja aztán felbukkantak az itt látható renderképek, és bár garancia nincs a hitelességükre, elég jó minőségűek, hogy hivatalosnak tűnjenek.


(forrás: YotaPhone Club) [+]

A Frandroid szerint a YotaPhone 3 egy 5,5 hüvelykes AMOLED (FHD) és egy 5,2 hüvelykes e-ink kijelzőt kap (HD), amelyeket a Snapdragon 625 hajt meg, 4 GB RAM és 64 GB-os tároló kíséretében. Az előlapi panel fölé 13, a hátlapitól északra tájolva pedig 12 megapixeles kamera kerülhet. A kijelzőkkel összefogott szendvicsben 3200 mAh-s telep lapulhat. A megjelenést a források szeptemberre várják.

Azóta történt

  • Bemutatkozott Coolpad Cool M7

    A Snapdragon 625-ös, 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt phablet Kínában is 100 000 forint feletti áron nyit.

  • Hivatalos a YotaPhone 3

    Az orosz gyártó másodlagos e-ink kijelzővel szerelt készülékének harmadik generációja is bemutatkozott.

Előzmények

  • Jön a YotaPhone 3

    Az oroszok dupla kijelzős készülékének új generációja már jócskán időszerű, az elődmodell ugyanis három éves, bár elhanyagolva nincsen.

  • MWC 2017: Kihívója akadt a YotaPhone-nak

    Elöl és hátul is van a Hisense új telefonjának megjelenítője, megnéztük, mire használja az A2 a másodlagos, monokróm e-ink panelt.

  • YotaPhone 2 - nagy orosz forradalom

    Teljesen egyedi és roppant ötletes volt az előző Yotaphone is, de akadtak bőven hibái. A második generáció rengeteget javult, de még mindig nem tökéletes.

  • YotaPhone C9660 - hátulról jött az ötlet

    Maga a gyártó is azt mondta, hogy csak egy érdekes kísérlet volt az első YotaPhone. De bejött, már a másodikon dolgoznak. Mi az eredeti modellre tettük rá a kezünket.

Hirdetés