Doboza árulkodik a Galaxy S9-ről

  • (f)
  • (p)
Írta: szentkuti11 | 2018-01-12 17:00 | Forrás: PhoneArena

Ezúttal a lassított felvétel, a variálható apertúra és a sztereó hangszórópár került fel a várható újdonságok listájára.

Korábban volt szó arról, hogy a megszokottal ellentétben már a CES-en bemutatják az új Galaxy S-csúcsmodellt, ám hamar kiderült, hogy erre nem kerül sor, mobilos fronton csak egy privát rendezvénnyel készültek, ahol a 7,3 hüvelykes kijelzőjű, hajlítható eszközüket mutatták meg, befelé és kifelé hajlítható változatban egyaránt. Technológiailag egyébként ez utóbbit nevezték nagyobb kihívásnak.

November előtt nem kerül gyártásba a hajlítható mobil
November előtt nem kerül gyártásba a hajlítható mobil [+]

Ez viszont még a „távolabbi" jövő, legoptimálisabb becslések szerint is novemberben kerülhet sorozatgyártásba. Ellenben a Galaxy S9-párossal, ami jó eséllyel már gyártás alatt van, hiszen rendszerchipjeit bejelentették, várhatóan az MWC-n debütál is.

A méregdrága Samsung W2018 kagylótelefon mechanikusan váltakozó apertúrájú lencséje: talán ilyen kerül a Galaxy S9-re is
A méregdrága Samsung W2018 kagylótelefon mechanikusan váltakozó apertúrájú lencséje: talán ilyen kerül a Galaxy S9-re is [+]

A barcelonai premier előtt természetesen még rengeteg információt fognak kiszivárogtatni, most éppen a doboz aljáról került fel egy kép, ami rengeteg apróságot elárul: 5,8 hüvelykes kijelző a kisebb modellen, IP68 víz- és porállóság, íriszolvasó, vezeték nélküli töltés, illetve korábban nem hallott érdekességek: fényviszonyoknak megfelelően változó apertúrájú (f/1,5-/f/2,4), 12 megapixeles Dual Pixel kamera, szuper slo-mo mód (várhatóan akár 1000 fps-sel reagálnak a Sony megoldására).

Állítólag ez már a végleges doboz, végleges attribútumokkal
Állítólag ez már a végleges doboz, végleges attribútumokkal [+]

Ezeken kívül dupla, sztereó hangszóró várható, a Samsung hatáskörébe tartozó AKG hangolásával, illetve szintén AKG fülhallgatóval. A dobozon 4/64 GB tárhelypáros szerepel, állítólag ez lehet a belépő konfiguráció, és egészen 6/256GB-ig lehet majd belőle vásárolni.