A Moto Z2 is megmutatta magát

A hírek szerint idén is lesz Moto Z família, sőt: a moduláris kialakítás is megmaradhat, akárcsak a több családtagból álló felhozatal. Árban legfelül a nehezen betörhető kijelzős Z2 Force állhat, amit a sima Z2, majd Z2 Play követhet. Ez utóbbiról már korábban befutott egy jobbfajta renderkép, és az AndroidAuthority által beszerzett Z2 kémanyag meglehetősen hasonlít rá.


[+]

Üdvözölendő  „újítás” lehet a szögletes és kiemelkedő biometrikus azonosítót váltó kerekdedebb, látszólag süllyesztett megoldás. Errefelé a káva is elvékonyodhat, hiszen felülre vándorolhat a Moto felirat. Itt az újdonságot a dupla ledes villanó jelentheti. Bár a renderkép a szóban forgó Lenovo mobil hátsóját nem mutatja meg, az is hasonlíthat a Z2 Play megoldására, felül a kerek (talán dupla lencsés) kamerarendszerrel, alul pedig a modulokhoz passzoló érintkezőkkel. A bemutatóra egyes tippek szerint június 8-án kerül sor.

Azóta történt

Előzmények

  • Renderképeken a Moto Z Play idei modellje

    Számos Moto készülékre számíthatunk idén, több renderkép és specifkáció is napvilágot látott. Ezúttal a Z széria Play variánsa mutatta meg magát.

  • Egy csokornyi Moto renderkép

    A belépő szinttől, a középkategórián át a következő csúcsmodellig tett közzé kétes eredetű képeket a Slashleaks.

  • Moto Z2 néven várható az új Moto

    Sok minden nem derült ki a Moto Z folytatásáról, de innen-onnan összeollózhatunk információkat, most például a feltételezhető nevét.

  • Moto Z Play - nem (csak) játékra

    A legolcsóbb moduláris Moto is százezer forint fölött startol, a felszereltségéhez képest viszont ez egyáltalán nem tűnik soknak, a konkurencia viszont rendkívül erős. Majdnem annyira, mint az üzemidő.

Hirdetés