Hirdetés

Nyerni is lehet a Veletech 2012-n, nem is akármit

Lassan elkezdjük a felhajtást csinálni a Veletech 2012 körül, amelyről törzsolvasóink már tudják, hogy április 14-én rendezzük meg az Óbudai Egyetem Neumann János Karának új épületében (Bécsi út). A kiállítói lista még nem végleges, hiszen folyamatosan egyeztetünk, most tizenkét fix kiállító van, plusz legalább öt szakmai és egész napos időseknek szóló program, ha véglegessé válik mindez, akkor úgyis megírjuk.

Ami sokkal fontosabb, hogy több cég is úgy döntött, hogy nem csupán bemutatja a termékeit, hanem játékra is hívja a résztvevőket. Jöjjön egy gyors lista, hogy hol és mit lehet begyűjteni egy kis szerencsével, vagy ügyességgel.

Hirdetés

Először is a Gameloft egy frankó kis játéksarokkal készül, ahol telefonokon és táblagépeken lehet versenyezni, a jól teljesítő játékosok pedig ingyenes tartalmakat nyernek azon a platformon, amit használnak. Nem, nem kell itt okvetlenül elsőnek lenni, a cég meglehetősen bőkezűen bánik majd az ingyenességet biztosító redeem kódokkal.

Aztán lesz nekünk egy helikopterversenyünk a nagy udvaron, amit a Speedshop szponzorál, természetesen a győztes egy helikoptert vihet haza.

A legdurvább ajándékmennyiséget a RIM tervezi elosztogatni, öt darab BlackBerry telefon talál majd gazdára, kettő a standon szervezett játék kapcsán, további három pedig "csak úgy", azaz a látogatók között sorsoljuk ki.

Végül, de nem utolsósorban a dr.Card (nem összekeverendő dr. Kinddal) nevű, egészségügyi szolgáltatásokat kínáló cég is kisorsol egy iPod Shuffle-t, ehhez csak a helyszínen "lájkolni" kell majd a cég FB oldalát, s mindenki kap egy dr.Card kártyát is.

Ezek a biztos dolgok, de menet közben még lehet, hogy egyik-másik partnerünk kitalál valami okosságot, mi természetesen senkinek nem fogjuk mondani, hogy figyu, nem kéne már több ajándékot osztogatni. Úgyhogy várunk mindenkit április 14-én és sok szerencsét, illetve ügyességet kívánunk a vállalkozó szellemű résztvevőknek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés