Nubia Z5 mini – az óriás törpe

A HTC és Samsung csúcsmodelljeiből készített kompaktabb változatok „mini” jelzői már eddig is megmosolyogtatóak voltak, hiszen a 4,3 hüvelykes megjelenítőt elég nehéz aprónak beállítani, bár lehet, hogy ez inkább az alaposan visszametszett műszaki paraméterekre utal. A ZTE Nubia Z5 mini a maga 4,7 hüvelykes megjelenítőjével viszont már tényleg csak az óriásmobilok mellett nevezhető kompaktnak, még akkor is, ha az eredeti változat 5 hüvelykes kijelzővel bír. A dolog pozitív oldala viszont, hogy a minimális méretcsökkenés ellenére csupán a Full HD panel és a 32 GB belső memória került „lefelezésre”, ám emellett megmaradt az f/2,2 fényerejű optikával ellátott 13 megapixeles fő és 5 megapixeles előlapi kamera, a négymagos Snapdragon S4 Pro processzor, a 2 GB RAM és a 2300 mAh kapacitású akkumulátor is. A ZTE Nubia Z5 mini kapcsán nem csak mérete, hanem az ára is megdöbbentő, hiszen már 1888 jüanért, vagyis nagyjából 60 000 forintért elvihető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

  • Készül a ZTE Nubia Z5 mini

    Minden oldalról megmutatta magát az idő közben hivatalos forrásból is megerősített decemberi ZTE mobil kisebb változatának érkezése.

  • ZTE Nubia Z5 – hivatalosan is

    Exkluzív titánburkolatban is piacra kerül a ZTE első, Full-HD megjelenítővel és négymagos processzorral szerelt okostelefonja.

  • Holnap debütál a Nubia Z5

    A Baidu mellett a ZTE is holnap mutatja be idei termékpalettájának legerősebb tagját.

  • Újabb fotón a ZTE Nubia Z5

    Ezúttal hivatalos sajtóképen is látható a Full-HD kijelzővel szerelt, mindössze 7,6 milliméter vastag ZTE csúcsmobil.

Hirdetés