Hirdetés

Akciófigyelő: egy hét múlva indul a Mate 40 Pro értékesítése

Limitált darabszámban, a Telekomnál és a Huawei Arena Mall üzletében lehet megvásárolni fekete és ezüst színekben.

Kitűnő csúcskészülék lett a Huawei Mate 40 Pro, és bár továbbra is hiányzik a Google-integráció, egyre kényelmesebben lehet a nagyvilág alkalmazásait és szolgáltatásait elérni egy Huawei Mobiles Services ökoszisztémát használó telefonon. Ez elsősorban a Petal Searchnek köszönhető, de megjelent a Petal Térkép is, ezekről HMS tudástárunkban értekezünk részletesen.


[+]

A Huawei a hatalmas, 6,76"-es és 90 Hz-es OLED panelt mutatós fém/üveg házba rejtette, látványosan lekanyarodó szélekkel, mégis fontosabb talán a túloldal, ahol szerintünk a piac jelenlegi legjobb fotós szettje foglal helyet 50 megapixeles főkamerával, 20 megapixeles ultraszélessel, 12 megapixeles zoomkamerával (5x) és 3D ToF rendszerrel – ugyanilyen extra az előlapi, széles látószögű mobilt is megsegíti.


[+]

A belső szintén fontos mérföldkövet hozott a Huawei számára, és most nem a 4400 mAh-s, vezetékesen és vezetékmentesen gyorstölthető telepről van szó, hanem az 5 nm-es, integrált 5G modemmel szerelt Kirin 9000 chipsetről, amely kellően gyors és takarékos a remekül optimalizált EMUI 11 gyártói köntössel. Magyarországon a Mate 40 Prót november 30-ától lehet megvásárolni VIP garanciaszolgáltatással, melynek része 6 hónap extra kijelzőbiztosítás, méghozzá a Telekom online felületén és nagyobb üzleteiben, valamint a Huawei Arena Mall Pop-Up Store-jában, 449 990 forintos bruttó fogyasztói áron, 256 GB-os tárhellyel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés