Note széria nem lesz, de toll a Z Fold3-hoz igen

Egyre valószínűbb, hogy tényleg nem lesz több Note, de az S21 egyes modelljei és a Z Fold3 rendelkezhet érintőceruzával.

Hirdetés

Az IceUniverse és a koreai AjuneNews is úgy tudja, hogy a Z Fold következő generációja már alkalmas lesz érintőceruzával való használatra, ennek következtében a Note széria okafogyottá válik. Potenciálisan a z állítólagos Z Fold FE és a Galaxy S21 Ultra is kap tollat, így az ökoszisztéma és a funkciók nem vesznek el, de a termékvonalat Note néven nem folytatják. Az AjuneNews ekluzív információi alapján az ultravékony üveg új generációja már megfelelő keménységgel bír az S Pennel való együttműködéshez.

Nem mintha ne lenne már piacon hajlítható kijelzővel és tollal használható eszköz. A Lenovo az idei CES-en mutatta be a ThinkPad X1 Foldot, amihez jár nyomás- és dőlésszögérzékeléssel dolgozó stylus. Azt nem tudjuk, hogy a Lenovo hogyan oldotta meg a kijelző karcállóságát, de a Samsung elvileg elhagyja az ultravékony üvegre húzott poliamid rétegét, közvetlenül az UTG felülettel érintkezhetünk. A zavartalan felhasználói élményt pedig a kijelző mögé rejtett előlapi kamera biztosítja. A Samsung Galaxy Z Fold3 valószínűleg 2021 júniusában mutatkozik be.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés