Hirdetés

Megszűnik a Galaxy Note-széria?

Valósággá válhat az S-Pen a hajlítható kijelzős Z Foldokon, és az S21 Ultrán is, viszont a Note-ok eltűnhetnek 2021-ben.

Hirdetés

Mindenfelől jöttek információk a Samsung jövő évi terveivel kapcsolatban. Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Galaxy S21-szériát nagyon gyorsan be akarják majd mutatni, most viszont egy ismert Twitter-szivárogtató a teljes jövő évi csúcsmodell-palettát tudni véli a gyártótól. Van itt S21, S21 FE, S21+, S21 Ultra, Z Fold 3, Z Flip 3 és Z Fold FE is, amit viszont nem láthatunk, az a Note-széria.

A kategóriateremtő és azóta is egyedi funkciókkal bíró S-Pent persze nem engedi el a gyártó ezen forrás szerint sem, ha hihetünk a posztnak, akkor három a hétből három termékbe lesz toll csúsztatva, legesélyesebben nyilván az S21 Ultra, a Z Fold 3 és a Z Fold FE lehet ezek közt, a kicsire összecsukható Flip valószínűleg nem az S-Pen rajongóknak szól, a csúcskategóriás Fold és az S21 Ultra viszont igen, ez utóbbinál jól is jön, hogy tudnak még egy extrát adni az S21+-hoz képest.

Őszi csúcsmodellnek ott lehetnek a Foldok, a Flip pedig felzárkózik a nevezéktannal, hogy kicsit átláthatóbb legyen a paletta. Nem irreális feltételezések ezek, de persze semmi hivatalos nincs bennük: várjuk ki a végét!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele

    Ha valami ennyibe kerül, akkor az elvárások is magasak. A drágábbik Note20 viszont valóban igyekszik a maximumot nyújtani, de nem hibátlan.

Hirdetés