Nokia zenei kiegészítők NFC modullal

A MeeGo és Series 40 alapú modellek mellett a Nokia néhány új zenei kiegészítőt is leleplezett, melyek közül néhány NFC modullal is bír. Az öt különböző színben piacra kerülő, csipeszes kialakítású Nokia BH-111 sztereó Bluetooth fülhallgató érdekessége, hogy cserélhető fülhallgatóval bír, valamint egyszerre két készülékkel is összekapcsolható. A nettó 49 eurós, azaz bruttó 13 000 forintos headset feltöltéssel 7 óra beszélgetést vagy 6 óra zenehallgatást biztosít.

A frissen leleplezett Nokia Play 360° hordozható Hi-Fi zenei kihangosító érdekessége, hogy a beépített akkumulátora akár 20 órányi zenehallgatást is lehetővé tesz, ráadásul egyszerre két eszköz vezetékmentes összekapcsolására is lehetőség nyílik, mely révén sztereó hangszóróként is funkcionálhat. Az NFC modulnak köszönhetően a telefonnal való párosítás és összekapcsolás is sokkal egyszerűbbé vált, ráadásul az eszközök újbóli összeérintésével a kapcsolat könnyedén bontható is. A Nokia Play 360° várható ára nettó 149 euró, azaz bruttó 50 000 forint körül alakulhat.

Az MD-310 jelű vezetékmentes zenei adapter önmagában nem képes hangkeltésre, ugyanakkor segítségével a sztereó Bluetooth hangátvitelre képes telefonok könnyedén illeszthetőek az otthoni hangrendszerhez a készüléken található 3,5 milliméteres csatlakozó segítségével. Az NFC modullal ellátott kiegészítő érintésével a párosítás és összekapcsolás azonnal megtörténik, mely a következő érintéssel bontható. A készülék várhatóan nettó 59 eurós, azaz körülbelül bruttó 20 000 forintos áron kerül piacra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés