Nokia N95 és a hostess lányok

A ma délelőtt 10 órakor megnyitó Mobil Show 2006 egyik sztárja a Nokia N95. A csak jövő márciusban piacérett készüléket olyannyira védi a gyártó, hogy a látogatók is csupán üvegvitrinben tekinthetik meg. Lenti képeink pont ezért sikerültek kicsit tükrözdősre.


A megérinthetetlen N95

 


5 megapixeles kamerával és minden földi jóval

 

Standunknál sok látogató érdeklődött arról, hogy mikor óhajtjuk a fent nevezett készüléket tesztelni, de nem tudtuk őket semmi konkrétummal kecsegtetni. Sok olvasóval is találkoztunk, ByB (Bogár Bence) koncepció telefonjai is népes embermennyiséget vonzottak.


Színe miatt könnyű megtalálni standunkat

 

A SYMA Csarnok C pavilonjának teljes területén fel-alá korzóznak a különböző ruhákba öltözött, illetve hiányos ruházatú hostess lányok, aki minden emberre szórólapokat sóznak (show-znak?) rá. Fiatal formatervező kiállítonk nagy megkönnyebbüléssel öltötte magára a Mobilarena egyenpólóját, hiszen így szinte egyáltalán nem állította meg senki azzal, hogy figyelmébe ajánljon egy-egy terméket.


Érdeklődők a koncepció telefonok előtt

 

Sok érdeklődött vonzott nyereményjátékunk is, amely a Mobil Show nyitásával egyidőben rajtolt, ha valaki netán nem hallott volna róla, akkor a részleteket itt megtekintheti.


Nyeremények halmaza

 

Végezetül következzen néhány kép a lányokról is, illetőleg a hétvégén továbbra is szeretettel várjuk a kilátogatókat az ingyenes rendezvényre.

 

 

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés