Fotórendelés mobilról

A Nokia egy teljes mértékben integrált mobil fotórendelési rendszer magyarországi elindítását jelentette be. A szolgáltatás segítségével a kompatibilis Nokia Nseries multimédiás számítógépek felhasználói gyorsan és egyszerűen, tömörítés nélkül kinyomtatott papírképet rendelhetnek a készülékkel megörökített felvételekről.

„A mobiltelefonos fényképezés funkciói rohamosan fejlődnek. A kameratelefonok, vagy nevezhetjük őket az internethez kapcsolódásra képes fényképezőgépeknek is, bárhol egyedülálló lehetőséget kínálnak az embereknek az események pillanatnyi ötlettől vezérelt megörökítésére, és másokkal való megosztására” – mondta Mikko Pilkama, a Nokia Multimedia üzletágának igazgatója. „Napjaink interneteléréssel rendelkező kamerái, például a Nokia Nseries multimédiás számítógépek kiváló képminőséget biztosítanak, így megéri kinyomtatni a velük készült fotókat. A Nokia készülékek tulajdonosai ezt már otthon és a nyomtatópultokban is megtehetik, ezzel az új szolgáltatással pedig nagyon egyszerűen, közvetlenül a Nokia Nseries készülékről rendelhetik meg a fényképes szolgáltatásokat, például kiváló minőségű papírképeket vagy ajándékokat, amelyeknek a házhoz szállítását is kérhetik.”

A Nokia hálózati nyomtatási szolgáltatás használata pont olyan kényelmes és ösztönös, mint maga a fényképezés: a Nokia Nseries multimédiás számítógéppel készült fotók papírváltozatát egyszerűen és magától értetődően rendelhetjük meg. A gyárilag telepített nyomtatási megoldással több, kiváló minőségű képet rendelhetünk gyorsan és egyszerűen, közvetlenül a készülékről, a mobil-* vagy a vezeték nélküli LAN (WLAN) hálózaton. Ráadásul kedvenc fotóinkat matricára vagy ajándéktárgyakra, például bögrékre, kirakóra, egéralátétre vagy pólóra is rányomtattathatjuk.

A felhasználók személyi számítógép vagy külön fotóprinter nélkül a telefon galéria alkalmazásából férhetnek hozzá a szolgáltatáshoz, választhatják ki a kinyomtatandó képeket, adhatják meg a címüket és a rendeléshez szükséges adatokat, majd nyomhatják meg a rendelést elküldő gombot. A szolgáltatónál ezután feldolgozzák a rendelést, és a kinyomtatott képeket a megadott címre szállítják. A fizetés történhet hitelkártyával vagy utánvéttel. A szolgáltatás indulásakor minden felhasználó az első tíz papírképét ingyen rendelheti meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés