Nokia Android 11 ütemterv: volt, nincs

Miután felkerült, gyorsan le is vették a HMD-s frissítési ütemtervet, ám sikerült menteni, és meggyőző a 14-es mobillista, amelyik aktuális Androidra vált.

A HMD Global nem áll rózsásan az eladásokkal, ha viszont androidos frissítésekről van szó, tanulhatna tőle a komplett zöld robotos mobilpiac. Várható volt, hogy az Android 11 startja után publikussá válik, melyik Nokia mikor aktualizálja főverzióját, és a frissítési ütemtervet tegnap a HMD Global közzé is tette – aztán gyorsan levette honlapjáról. Azért nézzük:


(forrás: LoveNokia)

2020 negyedik és 2021 első negyed éve között válthat a Nokia 8.3 5G, a Nokia 2.2, a Nokia 5.3 és a Nokia 8.1. Az első negyedévre készülhet el a csomag a Nokia 1.3-ra, a Nokia 4.2-re, a Nokia 2.4-re, a Nokia 2.3-ra és a Nokia 3.4-re. Az első és második negyedév környékén következhet a Nokia 3.2, a Nokia 7.2 és a Nokia 6.2, majd a második negyedévben a Nokia 1 Plus és a Nokia 9 PureView. Mivel az ütemterv azóta lekerült, a fenti információ hitelességét nem áll módunkban ellenőrizni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Hirdetés