Nemzetközi vizekre eveznek a cápák

A Black Shark 4 már Európában is megrendelhető a gyártó honlapján.

Hirdetés

Tulajdonképpen a komplett idei gamer felhozatal bemutatkozott már. A sort a Nubia nyitotta a Red Magic 6-tal, nem sokkal később érkezett a ROG Phone 5, a Black Shark 4, majd a Lenovo Legion 2. A napokban pedig a Redmi első játékra optimalizált, extra felszereltségű modellje, a K40 Gaming Edition.


[+]

A Xiaomi termékvonala idén egészen konzervatív dizájnt kapott a mechanikusan kiemelkedő ravaszok mellett, és a belső szerkezetet sem variálták meg, ahogy a Nubia sem, így ezek a készülékek valószínűleg nem adják fel a harcot rögtön, ha véletlenül rájuk ülünk. Ha valaki az erős szerkezetű, költséghatékonyabb modellekre szavaz, már a Black Shark 4 is alternatíva.


[+]

A készülék tegnap óta előrendelhető a gyártó hivatalos, európai oldalán 8/128 GB-os vagy 12/256 GB-os memóriacsomaggal, az értékesítés pedig május 6-án indul. A szállítás 50 euró összeghatár felett ingyenes, amit az 499 eurós alapmodell (körülbelül 179 ezer forint) és a több memóriával szerelt, 599 eurós készülék (215 ezer forint) is lazán abszolvál. Ha a Black Shark Funcooler 2Pro külső ventilátorra is igényt tartunk, az további 37,90 euróba (13 ezer forint) fog kerülni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés