Hirdetés

Nem sok újat hozott a Galaxy M21 2021 Edition

Ismét Indiában debütált az M széria legújabb modellje, tulajdonképpen egy új főkamerával és picit más hátlapi dizájnnal.

Hirdetés

A Samsung Galaxy M21 leginkább azt tudta, hogy került bele egy hatalmas, 6000 mAh-s akkumulátor a szerényebb termékkategória ellenére 15 wattos gyorstöltéssel és Indiában egészen kedvező árazással érhető el. Meg azt, hogy Európában is piacra került, pedig az M szériát errefelé nem igazán erőlteti a Samsung. Pedig úgy tapasztaltuk, lenne kereslet a visszafogottabb hardverrel, de nagy Super AMOLED kijelzővel és nagy akkumulátorral szerelt, százezer alatti alternatívákra.


[+]

Az új M21, teljes nevén Samsung Galaxy M21 2021 Edition szerencsére nem változott sokat, mindössze a 48 megapixeles főkamera váltott Samsung GM2 fajtára és a hátlapi dizájnt variálták meg egy kicsit. Meg persze a legfrissebb Android 11 alapokon fut a One UI 3.1 Core felhasználói felület, ami a One UI 3.1 valamivel visszafogottabb verziója. 2021-től pedig minden új modell, így az M21 2021 is, négy évig számíthat a biztonsági frissítésekre.

4/64 GB és 6/128 GB-os memóriacsomaggal elérhető, Exynos 9611-es szettel szerelt készülék Indiában 51 és 59 ezer forintnak megfelelő rúpiáért vásárolhatók meg, ami majdnem pontosan ugyanannyi, mint az elődmodell, így az európai piacon sem számítunk komolyabb áremelkedésre.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés