Nem nyújtják meg a Nokia 6-ot

Ismét a TENAA, azaz a kínai Hírközlési Hatóság publikált a Nokia 6 idei változatáról, most már nem csak egy engedélyszámot látunk, hanem képeket és egyéb információkat is. A Nokia 6 (2018) külseje változik, hátra kerül az ujjlenyomat-olvasó, virtuális gombok veszik át a dedikált, kapacitív billentyűk funkcióját, de a lényeg aligha módosul: 5,5 hüvelykes, 16:9-es Full HD kijelző kerül az előlapra, 16 megapixeles kamera marad hátul és 8 megapixeles elöl.


[+]

A Nokia 7-ből is ismert Snapdragon 630 kerül a motorháztető alá Adreno 508 grafikus gyorsítóval, 4 GB RAM-mal és 32 vagy 64 GB-os belső tárolóval. Megmarad a hibrid SIM slot, tehát választania kell a felhasználónak, hogy a tárolókapacitást bővíti microSD-vel, vagy két nanoSIM-et használ dual srandby módban. A fekete, fehér és kék színekben várható mobil startjához kapcsolódó időpontról és árról még semmit nem lehet tudni, de ezekre hamarosan fény fog derülni.


[+]

Mindeközben árulkodik a Nokia-féle kameraalkalmazás is, egy lelkes felhasználó kibontotta az apk-csomagot, amiben Nokia 1, Nokia 4, Nokia 7 Plus és Nokia 9 mobilokról talált nyomokat. Egész biztos, hogy idén sem fog tétlenkedni a HMD Global.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Előzmények

  • Engedélyszámot kapott a Nokia 6 (2018)

    A kínai Hírközlési Hatóság sok egyebet nem árul el, leszámítva a modellszámot, ami az egyik első 2018-ban bemutatni kívánt Nokia mobilt jelöli.

  • Jól fogynak a Nokia készülékek

    Annak ellenére, hogy nem tökéletesek, a csúcsmodell pedig csak most futott be, igen jól szerepelnek a piacon a HMD Global Nokia márkájú eszközei.

  • Nokia 6 - ötről a hatra

    A Nokia 6 sok mindenben megismétli 5,2 hüvelykes fivére tulajdonságait, ám szerencsére javít annak néhány bakiján, jókora többletköltség árán. A legtöbbet multimédiában nyújtja a vásárlónak.

Hirdetés