Nem lett gáz a OnePlus 11 Jupiter kiadása

Arról viszont nem szól a fáma, hol találtak hozzá az óriásbolygón kőzetet.

A Jupiter a Naprendszer legnagyobb és legősibb bolygója, illetve a gázóriások egyike, ami azt jelenti, hogy a roppant vastag, elsősorban hidrogénből álló felhőréteg és a legendás viharok alatt is gáz, illetve cseppfolyós halmazállapotú elemek (hidrogén, hélium stb.) vannak.


Forrás: OppoShop [+]

Nincs konszenzus arról, hogy a gázóriásnak van-e szilárd felszíne, esetleg magja (bizonyos kutatások szerint elképzelhető, a legtöbb viszont folyékony halmazállapottal kalkulál), a OnePlus mindenesetre a Jupiter Rock fantázianevet találta ki kétségtelenül legmegnyerőbb OnePlus 11 színváltozatnak, amely Kínában el is startolt. A hátlap kialakítását a Jupiter kősziklái felhői inspirálták, és a mintázat mellett a csomagolás textúrája, illetve a SIM tű is főt hajt a bolygó kolosszális gázfelhői előtt.


[+]

A limitált különkiadás érdekessége, hogy mindegyik hátlap eltér egy kicsit a másiktól, így nincs két ugyanolyan OnePlus 11 Jupiter Rock Special Edition. A hátlap egyébként „3D mikrokristályos kőzetből” készül a brand közlése szerint (innen a rock szó) és mindössze 25%-os a gyártósori kihozatal, ami mondjuk nem olyan számadat, amivel a környezettudatos világban villogni érdemes.

A hátlap tapintása olyan, mintha jáde féldrágakövet simogatna az ember, és azért, hogy ezt holmi belépő konfigurációval ne tegye, a Snapdragon 8 Gen 2-es OnePlus 11 különkiadása 16/512 GB-os változatban érhető csak el, viszont egy fillér felárat nem kérnek el érte, úgyhogy maradt a 4900 jüanos ár (250 ezer forint). A nemzetközi forgalmazás egyelőre nem került szóba, és arról sem szól a fáma, hogy mikor érkezik egy Jupiter Jazz kiadás.

Előzmények

Hirdetés