Szerdán érkezik a OnePlus 11 űrkiadása

A Jupiter Rock Edition különleges hátlapját a Naprendszer legnagyobb bolygójának felszíne ihlette.

Hirdetés

Március 29-től kapható Kínában a OnePlus 11 Jupiter Rock Edition névre hallgató különkiadás a OnePlus 11-ből. A telefon hardvere megegyezik az összes többi OnePlus 11-gyel, megjelenésében ugyanakkor eltér, a hátlapot üveg helyett speciális 3D mikrokristályos kőzetanyag adja, melyet megjelenésében a Jupiter ihletett. Az anyag pontos összetételét nem közölte a OnePlus, találgatni ugyanakkor lehet, így tegyük meg gyorsan: mikrokristályos szerkezetű anyagok a tűzkövek, azokon belül két jellegzetes képviselő a kovakő és a radiolarit (a.k.a lydit). A OnePlus a Weibón megosztott promóciós anyagaiban azt állítja, a Jupiteren megtalálható anyagot tartalmaz a különkiadás hátlapja, a Jupiter légköre pedig tartalmaz némi szilíciumot, ami szilícium-dioxidként radiolaritot és ónixot is alkothat, melyek színeikben és mintájukban is hasonlóak lehetnek ahhoz, ahogy a Voyager-1 látta a Jupitert az űrből.

Fotó a készülékről.
Fotó a készülékről. (forrás: SnoopyTech (Twitter)) [+]

A OnePlus által közölt információk szerint minden egyes telefon hátlapjának mintázata egyedi lesz, s a készülék egyedi csomagolásban érkezik majd a vásárlókhoz. A márka egy évet dolgozott a hátlap megalkotásán, saját fejlesztésű gyártósort is létrehoztak a különleges anyagú mobil miatt. A különkiadás nagy valószínűséggel kínai-exkluzív lesz, tekintettel arra, hogy pletykák szerint épp visszahúzódik az európai piacokról a OnePlus és az Oppo is.

Kedvcsinálók a OnePlus 11-hez a márka Weibo oldaláról.Kedvcsinálók a OnePlus 11-hez a márka Weibo oldaláról.Kedvcsinálók a OnePlus 11-hez a márka Weibo oldaláról. Kedvcsinálók a OnePlus 11-hez a márka Weibo oldaláról. (forrás: GSMArena) [+]

A különkiadás árát egyelőre nem ismerni, valószínűleg 16/256 GB-os kiszerelésben kerül majd piacra a Jupiter Rock Edition valamivel magasabb áron, mint a standard fekete vagy zöld színű változat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés