Nem csak a lapkakészletet cserélik az új OnePlus Ace 2-ben

Az Ace 2V néven várt készülék teljesen új dizájnt is kap. Legalábbis az eredeti modellhez képest.

Hivatalos előzetes tájékoztat a Dimensity 9000-rel szerelt OnePlus Ace 2 megnevezéséről, bemutatójának dátumáról és a készülék formatervéről, ami meglepő módon jelentősen eltér a OnePlus 11/Ace 2 megjelenésétől. Alapvetően arra számítottunk, hogy fogják a Snapdragon 8+ Gen 1-es szettet és kicserélik a MediaTek ekvivalens ajánlatára, de a OnePlus kanyarított egy teljesen új készüléket.


[+]

Szerencsére a némítókapcsoló a helyén maradt, de a kialakítás lényegesen szögletesebb, az előlapról is eltűnt az ívelt panel és védőüveg, a hátlap pedig teljesen más elrendezést mutat a két LED segédfénnyel és a két körbe rendezett három szenzorral, melyek közül a főkamerát az OmniVision szállítja a 64 megapixeles OV64M típusból.

Az AnTuTu adatlapja alapján a készülék 16GB LPDDR5X rendszermemóriát és 512GB UFS 3.1-es tárhellyel is választható lesz és a kijelző méretében és felbontásában, a sík kialakítást leszámítva sem számítunk változásra, de az 5000 mAh-s telep már csak 80 wattos teljesítménnyel dolgozik majd. A OnePlus Ace 2V március 7-én mutatkozik be Kínában, erősen Realme 10 Pro+-os dizájnnal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés