Négy új WP7-es készülék a HTC-től

Bár a HTC remek negyedévet zárt, nem ülnek a babérjaikon: bejelentettek négy új Windows Mobile 7-es alapokon nyugvó készüléket, melyek karácsony környékén már elérhetők lesznek.

A HTC HD7 nagyjából a HD2 WP7-es változata: a készülékbe egy 1 GHz-es CPU ketyeg, mely mellett 576 MB RAM belső memóriát és 16 GB-s tárhelyet, egy 4,3 hüvelykes WVGA érintőképernyőt és egy 720p-s HD videók készítésére alkalmas 5 megapixeles kamerát kapott. Felvértezték az összes mai high-end adatkommunikációs technológiával (802.11b/g/n WiFi, többek között), valamint egy oldalsó standerrel, melyet kihajtva az oldalára állíthatjuk a készüléket. A 162 grammos tömeget valaminek meg kell tartania az asztalon.

A HTC Surround a HD7 kistestvére: a jellemzői megegyeznek, viszont a kijelző méretét 3,8 hüvelykesre csökkentették. Érdekesség, hogy kicsúsztatható hangszórót építettek bele, amit ugyanúgy kell elővarázsolni, mint ha billentyűzetet húznánk elő a telefonból.

A HTC Mozart a WP7-es paletta fényképezésre kihegyezett modellje, 8 megapixeles kamerával szerelték, amelyhez Xenon vaku is társul. Természetesen képes HD videót is felvenni. Egy különleges alumínium borítást kapott, amely egy 8 GB-s belső tárhelyet rejt. A készülék vastagsága mindössze 11,9 milliméter.

Az utolsó versenyző a HTC Trophy, az elnevezés a paletta legolcsóbb tagját takarja. 3,8 hüvelykes WVGA LCD érintőképernyőt kapott, a kamerájával 720p-s videokat és 5 megapixeles fotókat lehet lőni, ezeken kívül sajnos nem sok részletet lehet tudni a készülékről.

Bár a Windows Phone 7 gyártók általi piszkálása a Microsoft üzletpolitikája miatt gátakba ütközik, a HTC úgy tűnik, hogy valamennyire áthidalta a dolgot. A felsorolt készülékek fotóin jól látszik a "HTC Hub" névre hallgató szolgáltatáscsomag, melyről egyelőre nem sok konkrétumot tudunk, de reméljük, hogy hamarosan fény derül a szolgáltatáskínálatára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • HTC Trophy - a hetes trófea

    Megérkezett a HTC Trophy, amely a HTC Windows Phone7 alapú telefoncsaládjának legkisebb tagja. Elvileg játékra kihegyezve.

Előzmények

Hirdetés