Négy kamerával jön a Huawei G10

Hirdetés

A nemzetközi piacon szereplő G10 név egyelőre még csak találgatás, Huawei G9 Plus néven futott ugyanis a Maimang 5, aminek utódja körülbelül egy hét múlva, szeptember 22-én mutatkozik be. A TENAA már leleplezte a mobilt korábban, 156,2 x 75,2 x 7,5 milliméteres a ház, tehát egyértelműen phabletes méretekről beszélünk, emellett 5,9 hüvelykes, 18:9-es Full HD (a képarány miatt 1080 x 2160 pixeles) felbontású kijelzőt, 3240 mAh kapacitású akkumulátort és egyelőre ismeretlen típusú nyolcmagos processzort várhatunk.

A Maimang 6 várhatóan G-szériába kerül a nemzetközi piacon
A Maimang 6 várhatóan G-szériába kerül a nemzetközi piacon [+]

Felbontások kapcsán hátul 16 + 2, elöl pedig 13 + 2 megapixelre számíthatunk, így a másodlagos egységek tényleg csak kiegészítik a főkamerákat, darabra azonban biztosan meglesz a négy különálló egység. A 4/64 GB-os tárolóval szerelt mobil kínai startja hamarosan megtörténik, a korábbi évek tapasztalatai alapján pedig nem sokkal később várhatjuk a globális modellt is.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei P10 Plus - több lett, maradhat?

    Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.

  • Huawei P10 - pisztácia nem is volt

    Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.

Hirdetés