Nagylelkűek a Vodafone ügyfelek

Hirdetés

Január 31-én lezárult a Vodafone és a Magyar Vöröskereszt közös adománygyűjtő akciója, amelynek keretében több mint 1000 ajándék gyűlt össze a boltokban. Az akció során azok az új, egyéni előfizetők, akik felajánlották, és a szerződés megkötésekor a Vodafone üzletekben átadták a Magyar Vöröskeresztnek szánt ajándékukat, egy adományozói emléklapot és 20% kedvezményt kaptak az akcióban szereplő készülékek árából. Az ajándékokat a Magyar Vöröskereszt továbbítja majd a rászorulóknak.

Az adományok többsége játék, könyv és iskolaszer volt, általánosságban tehát elmondható, hogy a vásárlók főleg a szükséget szenvedő gyermekekre fordítottak figyelmet. Területi eloszlás szerint Bács-Kiskun megyében és Budapesten voltak a legaktívabbak az adományozók, de a harmadik helyen szereplő Győr-Moson-Sopron megyében is számos ajándék gyűlt össze.

„A Vodafone Magyarország évente százmilliós nagyságrendű összeget költ a rászorulók megsegítésére. Most lezárult akciónkkal arra szerettük volna felhívni a nagyközönség figyelmét, hogy karácsony elteltével is segíthetünk rászoruló embertársainkon, hiszen a számunkra felesleges holmik másnak nagy értéket jelenthetnek.” – nyilatkozta Nagy Bálint, a Vodafone Magyarország kommunikációs igazgatója.

Azóta történt

Hirdetés