Hirdetés

2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Szponzorunk

Útvonal

Hírek » MWC blog rovat

MWC blog: Videón a Hall 3

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Ez a legnagyobb csarnok az MWC-n, itt vannak a legnagyobb gyártók is, gyorsan végigszaladunk rajta virtuálisan.

Az MWC már harmadik éve a Fira Gran Via nevű helyszínen van, ami egy óriási kiállítás terület. Összesen nyolc hatalmas csarnok van egymás mellett, alul és felül is végig lehet közöttük menni, a felső részen mozgójárdákkal suhanhatunk, de így is átrohanni egyik végéből a másikba mondjuk 20 perc. Tudom, mert tegnap otthagytam a kábé középen levő press centerben a kamerát és szegény szentkuti11-et ugrasztottam, hogy hozza utánam az 1-es hallba. 10 percig hozta.

Hihetetlen méretű standok vannak, roppant sokféle közönségcsalogató attrakcióval, láthatóan egyik cég sem igyekezett nagyon spórolni a költségekkel, sok szempontból a stand mérete és kialakítása reprezentálja az adott vállalat erejét is. Például szerintem tök feleslegesen van a 2-es hallban az Amdocs nevű, szolgáltatókra szakosodott számlázórendszereket fejlesztő cégnek egy akkor standja, mint mondjuk a Sony-nak. Ma, csütörtökön nem szoktak ilyen sokan lenni, de idén vagy mindenki baromira ráér (és ráér, akkora sorok állnak minden látványossághoz, mintha aranyat osztanának), vagy mindenki marad péntek estig bulizni, de tény, hogy most, amikor ezeket a sorokat zárás előtt egy órával írom még félig a press center is tele van, pedig volt olyan év, amikor mi ültünk itt egyedül.

Az MWC-s hírekből még mindig van egy csokorra való talonban, azzal, hogy innét kizavarnak bennünket még nem áll le az élet nálunk, feldolgozzuk a maradékot és folyamatosan rámoljuk ki ezeket az oldalra.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.