Hirdetés

2017. október 17., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Mobilarena TV rovat

Mobilarena TV: Irány Barcelona és az MWC!

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Pénteken újra felkerekedünk, hogy élőben tudósítsunk a Mobile World Congressről, ahol az LG-től az Alcatelen át a Samsungig egy sor nagyvállalat tartogat izgalmas bejelentéseket.

A tavalyi MWC-n a Galaxy S6 / S6 edge és a HTC One M9 csapott össze a legpatinásabb gyártók csúcsmobiljai közül, idén pedig az LG G5 és a Samsung Galaxy S7 / S7 edge mérkőzésére számít a szakma a vásárlók tavaszi kegyeiért, hiszen majd csak később lehet a Barcelonában bemutatkozó termékekhez hozzájutni. A leleplezések persze már rég hatalmas showá nőtték ki magukat, akkorává, hogy kapcsolódó eseményeit a legtöbb gyártó nem is a Mobile World Congressen, hanem a hivatalos kapunyitás (jövő hétfő) előtt letudja – a vasárnap különösen izgalmasnak ígérkezik.

Ám nemcsak a koreaiakról fog szólni a barcelonai kiállítás, az Alcateltől a Huawei-en és a Sonyn át a ZTE-ig mindenki kint lesz, felsorolni is nehéz volna a cégek és márkák listáját, és ezt már csak azért sem érdemes nekifogni, mert nemcsak az ismert nevekről szól egy MWC: több esemény is lehetőséget biztosít a legkisebbeknek és a startupoknak portékáik és ötleteik prezentálására. Ma este 6 órakor azért megpróbálunk némi alapot felvázolni saját menetrendünkről és a kiállítás programjáról, és akkor tulajdonképpen meg is nyitjuk MWC-s anyagaink sorát, csak még budapesti stúdiónkból.

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.