2018. december 17., hétfő

Gyorskeresés

Szponzorunk

Útvonal

Hírek » MWC blog rovat

MWC blog: Orkán erejű szélben golfoztunk az olasz tengerparton

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A Triesztből Riminibe vezető út hosszabb volt, mint gondoltuk. Közben viszont végre kipróbáltunk egy igazi championship golfpályát.

A "Mediterrán Budapestet", vagyis Triesztet elhagyva nem kevés kilométer állt előttünk, hogy megérkezzünk a következő szálláshelyünkre, Riminibe. Amire először azt hittük, hogy Ravenna, így azért picit hosszabb lett a történet, mint először gondoltuk. No, de erre a napra az volt a terv, hogy végre játszunk egy nagyobb golfpályán, hiszen azért több száz métereket ütni elég nagy kihívásnak minősül.

Bocha épp ütéshez készülődik
Bocha épp ütéshez készülődik [+]

Először mást néztünk ki, végül a Golf Pra' Delle Torri pályára mentünk, mint utólag kiderült, ez remek döntésnek bizonyult. Tény, hogy az időjárás nem volt éppen kedvező, hiszen hatalmas szél nehezítette a legtöbbször azért stabil tudásunkat. Ennek köszönhetően azért a versenyszellem is jobban dolgozott bennünk, nyilván sok ütés remekül sikerült, de voltak teljesen érthetetlen vállalkozások is. Pont így volt jó.

Épp egy "Legenddás" ütésen vagyok túl
Épp egy "Legenddás" ütésen vagyok túl [+]

És fárasztó, mert a "csak" 9 szakasz is majd' 4 kilométeres volt, így nemcsak a séta miatt merülhettünk ki, hanem a megerőltető lendítések miatt is. Közben viszont maximálisan ki tudtunk kapcsolni, a háttérben a tenger is látszódott, sőt, volt egy olyan rész, amikor csak egy kerítés válaszotta el az elütőpontot a tengerparttól. És még hódok is keresztezték utunkat. Mondjuk nem ez volt az a pillanat, amikor az ember szívesen csobbant volna.

A golfpályán még ettünk-ittunk, majd mentünk át Riminibe, sajnos legtöbbször szakadó esőben, meglehetősen gyenge minőségű, cserébe sokáig nyílegyenes útszakaszon. A többiről majd holnap, mert Rimini, San Marino és a komphoz érés nem várt izgalmakat tartogatott.

MobilarenaSEAT AtecaLG V30

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.