MWC 2024: A Tecno is bemutat új telefont

Dolby Atmos támogatással érkezik a Pova 6 Pro 5G Barcelonába.

Hazánkban még nem annyira ismertek a Transsion márkái, de világszinten már az ötödik legnagyobbként jegyzik a Tecno, az Infinix és az Itel márkákat tömörítő vállalatot. Az Infinix és a Tecno terjeszkednek európai irányban is, a Tecno pedig az MWC-re tervez termékpremiert, ahogy tette azt tavaly is.

Idén van esély rá, hogy a kedvező árú, kinyitható foldable második generációja is Barcelonában lép napfényre, de erre egyelőre nincs biztosíték. Arra viszont van, hogy az alsó-középkategóriás Tecno Pova termékvonal frissül és az MWC-n debütál az új Pova 6-os széria, benne a Pova 6 Pro 5G Dolby Atmos támogatással és sztereó hangzással. Azt ígéri a Tecno, hogy lélegzetelállító térhatású hangzás megalkotására lesz képes a Pova 6 Pro, legyen szó akár fülhallgatón, akár a telefon hangszóróin lejátszott hangról, a forrásnak pedig nem kell Dolby Atmos tartalomnak lennie hozzá.

Világító LED fények a Tecno Pova 5 hátoldalán
Világító LED fények a Tecno Pova 5 hátoldalán (forrás: Smartprix) [+]

A Tecno termékeinek érdekessége még általában megjelenésük, a Pova 5 például áttetsző hátlapi üvegekkel és LED-fényekkel debütált, de a Tecno gyártott már színre megváltozó hátlappal szerelt modellt is, Camon és Phantom szériáikban pedig különleges hardveres megoldásokat is prezentálnak. Arról egyelőre nincs információnk, hogy a Tecno Magyarország felé terjeszkedni szeretne, de az MWC-n azért fel fogjuk keresni őket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Tecno

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés