MWC 2023: A vörös dominál a legcombosabb kameratelefonon

A Vivo X90 Pro+ négy nagyfelbontású kamerát szórt szét a piros hátlapon.

Hirdetés

Három taggal mutatkozott be pár hónapja a Vivo X90 család, és ezek közül az X90 Pro jó pár szomszédos országban megrendelhető, az X90 Pro+-t Kína viszont egyelőre megtartotta saját magának. Pedig ez az egyetlen a háromból Snapdragon 8 Gen 2-es chippel, nem mintha a hasonszőrű MediaTek Dimensity 9200 gyenge hardver lenne a többiben.


[+]

De nem is ez vagy a 6,78"-es QHD+ AMOLED panel az érdekes 120 Hz-es képfrissítéssel, 10 bites színmélységgel és HDR10+/Dolby Vision támogatással, vagy épp a 32 megapixeles szelfikamera. A túloldalt pakolta ugyanis agyon a Vivo a mobilvilágban méretesnek számító lencsékkel és pixel binning technológiát használó szenzorokkal. A Qualcomm standja a hátlaphoz passzoló, vörös hátteret választott, ami nem könnyítette meg a fotók készítését.


[+]

Az 50,3 megapixeles főkamera 1" jellegű szenzort használ, az egyik zoomkamera 2x-es nagyítást kínál 50 megapixeles szenzorral, a másik 3,5x-öset periszkóposan és a 64 megapixeles szenzorral valószínűleg a 7x-es veszteségmentes nagyítás is megvan. Mindhárom iménti kamera optikailag stabilizált, szemben a 48 megapixeles ultraszélessel, amely 114 fokos látószöget zár be. A 4700 mAh-s telep 80 watton tölthető vezetékesen és 50 watton vezetékmentesen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés