MWC 2022: Megtudtuk az új Oral-B csúcsmodell európai árát

Az Oral-B CES-en mutatta be az iO 10-et, Barcelonában pedig már az árat is elárulták. Az egyhangú reakció: hogy mennyi?!

Az idei ShowStoppers meglehetősen visszafogott felhozatallal nyitotta a Mobile World Congressre, illetve köré szervezett események sorát, de a gyönyörű helyszínen és kifogástalan vendéglátáson kívül volt azért releváns tartalom is. Például az Oral-B, akik elhozták a CES-en bemutatott iO 10-es csúcsmodellt és az európai árat. Ami 700 euró. Legendd többször rákérdezett, betűzte, lerajzolzta, de annyi, aktuális árfolyamon nagyjából 255 ezer forint.


[+]

A technológia és a működési elv nem sokat változott az elődmodellhez képest, de az iO 9-hez viszonyítva a gyártó szerint rengeteget fejlesztettek a felhasználói élményen, amit a vezetékmentes töltőállványba épített digitális óra, visszaszámláló és a vizuális fogmosás-segéd biztosít. Az Oral-B iO 10 a nyomáserősségre vonatkozó információkat, a hátra lévő időt és a sikálandó területet már a töltőn lévő kijelzőn mutatja, így nem kell folyamatosan a tükörben bámulni magunkat (és a fogkefét), és nincs szükség a társalkalmazásra, hogy megtudjuk, megfelelően tisztítottuk-e meg mind a hat területet. Mindezt 255 ezer forintért. Ja, és a fogkefe ugyan vezetékmentesen tölt, de ha igényt tartunk az extra funkciókra, az állványt akkor is be kell dugnunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés