MWC 2019: Vízálló Hummert hozott a Noa

A szomszédos Horvátországból érkezett cég márkaneve alatt idén is számos eszköz mutatkozott be, és bár idén Bog nem nyert telefont egy kosárlabdázótól, természetesen az újdonságokért is érdemes volt kilátogatni a standjukhoz. Az egyik legnagyobb hangsúlyt a Hummer 2019 kapta, ami a gyártó szerint egy igazi munkatelefon, ami egyrészt teljesített IP68 és MIL-STD 810G szabványok szerinti strapabírósági kihívásokat, másrészt pedig erős antennáival és méretes, 3800 mAh-s akkumulátorával megbízható, tartós konstrukciónak nevezhető.


[+]

Előlapján 5,5 hüvelykes, 720 x 1440 pixeles HD+ kijelző van, viszont biztosan nem a játékosok vagy egyéb, nagy hardverigényű felhasználók készüléke lesz, hiszen a négymagos, 1,5 GHz-re skálázott Cortex-A53 processzorral szerelt MT6739 épp a mindennapi feladatok korrekt ellátásra teszi elegendővé az Android 8.1-gyel futó készüléket. RAM-ból 3 GB-ot kapott, belső tárolója pedig 16 GB-os, ami egyébként 128 GB-os microSD memóriakártyával is bővíthető.


[+]

A 156 x 76 x 12 milliméteres mobil két darab microSIM-et fogad dual standby együttműködéssel, hátlapján az ujjlenyomat-olvasón 13 + 2, előlapján pedig 2 megapixeles kamera dolgozik. Áráról és megjelenési időpontjáról egyelőre nem tudunk semmit, az viszont biztos, hogy az előző Noa Hummer-szériánál jobb megjelenésű készülékről beszélünk.

MWC 2019 utazásunkat a SEAT támogatta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Noa

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés