MWC 2017: Nagyon eltévedt termékével az STK

Az STK-ról már tavaly is írtunk, bár akkor legalább egy használható strapatablettel örvendeztették meg a népet. A Londonból induló cég most egy "sima" okostelefont mutatott be, ami sajnos sem specifikációkban, sem árazásban nem hozza azt, amit mondjuk itthon elvárnánk, más kérdés, hogy hivatalosan nem is lesz kapható. A Hero 10 4G névre keresztelt készülék 5 hüvelykes, HD felbontású IPS kijelzővel rendelkezik, aminek jó a fényereje és szépek a színei.


[+]

A processzor négymagos, valószínűleg a MediaTek MT6735/7-ről lehet szó, hiszen 1,3 GHz-es magokról beszélünk.  A 16 GB-os adattároló mellé 2 GB RAM dukál, utóbbiba azért belekötöttünk, mert az összes többi telefonban feleennyi rendszermemória található, ami a képviselők szerint teljesen normális. Igen, az volt, úgy két éve. A szomorúságot a 2300 mAh-s akkumulátor sem feledteti túlságosan, valószínűleg nem várható egy napnál hosszabb üzemidő, sőt, még a nap végén annak is lehet örülni, hogy nem kell töltő után kutatni.


[+]

Az ujjlenyomat-olvasó hátulra került, most már tényleg elmondhatjuk, hogy ez alapszolgáltatás lesz az összes kategóriában. A standnál nagyon nagy mellénnyel hirdették az Android 6.0 Marshmallow-hoz tartozó gesztusvezérlést, a dual SIM képességet, valamint a kamerákat. Elöl egy 8, hátul pedig egy 13 megapixeles szenzor végzi a fotózást, előbbihez egy szimpla, utóbbihoz pedig egy dupla ledes villanó tartozik. Az STK Hero 10 4G ára valahol 200 euró környékén mozog majd, ami finoman szólva is túlárazottá teszi.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákEuStock.euTelekom

Előzmények

Hirdetés