MWC 2017: A VR-re is koncentrál az uleFone

Picit háttérbe szorult mostanság az uleFone, pedig az MWC-t ők sem hagyhatták szó, vagyis termék nélkül. A telefonok mellett egy virtuális valóság kamerával is előrukkoltak, hiszen a cég szerint a jövő egyértelműen a mobilok mellé kínált tartozékoké.

Ilyen az uleFone VRKAM
Ilyen az uleFone VRKAM [+]

A VRKAM névre hallgató eszköz microUSB csatlakozón kapcsolódik az Android operációs rendszert futtató telefonokhoz, az USB Type-C verzió elvileg jönni fog, iPhone-os variánsról azonban még nem nagyon beszéltek a standnál. Az eszköz dupla halszem optikával rendekezik, a végeredmény pedig a Google VR-szemüvegén is megtekinthető. Egy pár kattintást azért eszközöltünk, és egész kellemes minőségű fotók születettek. Videókat maximum 2K-ban és 30 fps sebességgel lehet rögzíteni, igaz, a 2K az uleFone-nál az 1080p-t jelenti.

Kicsi és praktikus, no meg nem túl drága
Kicsi és praktikus, no meg nem túl drága [+]

A képek 3K felbontásúak, csomó filter áll rendelkezére azért, hogy egy picit különlegesebbé tegyük az alkotásokat. A VRKAM használata egyébként csak félig kényelmes, hiszen mondjuk egy bluetoothos vagy wifis megoldás egy fokkal előremutatóbbnak számít, ám a 100 eurós árazás képes feledtetni ezt. Az egyedi szoftverrel felvértezett készülék piacra kerülésének időpontját még nem tudták megmondani, de állítólag már nem kell sokat várni rá.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákEuStock.euTelekom

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés