2018. január 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

MWC 2016: Színes kiegészítőkkel képviseltette magát a Hama

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A Hama egész nagy standdal jelent meg a kiállításon, szelfibotok, tokok, audio kábelek és fejhallgatók uralták a kiállítóteret.

A jól ismert, német illetőségű kiegészítőgyártó idén sem hagyta ki az MWC-t, egy egészen nagy standot töltött meg tartalommal, természetesen mindvégig a mobilos kiegészítőkre fókuszálva. A színes USB-kábelek, a különféle tokok, audio kábelek és szelfibotok elfoglalták a terület jelentős részét, de helyet kapott egy filléresnek mondható on-ear fejhallgató is, ami Joy névre hallgat, a korábbi in-ear széria mellé tér be a palettába.

MWC 2016: Színes kiegészítőkkel képviseltette magát a Hama
[+]

A Joy fejhallgató is rengeteg színben érkezik, már ránézésre is látszik, hogy olcsó anyagokból készül, viszont normálisan össze van rakva, és az igen vékony, 150 cm hosszú, 3,5 milliméteres jack csatlakozóban végződő kábelén található egy mikrofon és egy távirányító is. A 40 milliméteres átmérőjű meghajtóval rendelkező kütyü frekvenciaátvitele elméletileg 20- 20000 Hz közé esik, impedanciája 32 Ohm, érzékenysége 102 dB, ezekkel az értékekkel nem meglepő, hogy egy telefon is ki tudja hajtani a benne lévő maximumot, ami hangminőség terén sajnos nem túl sok. A hazai piacra végfelhasználói, áfás áron is 5000 forint alá eshet be a termék.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

Gyártók, szolgáltatók

H​i​r​de​t​és​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.