MWC 2016: Ellátogattunk a Bluboo standjára is

A kiállítás frontvonalában, egymáshoz nagyon közel találhatók a legnagyobb gyártók óriási standokkal. Hihetetlen ott a forgatag, rengeteg érdeklődő, mindenhol kamerák, hangszórók, élesen világító fényforrások és hosstessek, a tömegben apró cseppnek érzi magát az ember. De az MWC óriási, a kiállítás peremterületein leginkább apró gyártók sorakoznak még apróbb standokkal, kevés érdeklődővel, és összességében kicsit nyugalmasabb körülmények között. Itt találkoztunk a Bluboo kiállítóhelyével is, ahol nagyon érdekes elírásokkal, két kedves, de a készülékekhez nem igazán értő hölggyel, illetve néhány mobiltelefonnal kerültünk szembe.

Érdekes elírásokkal találkoztunk a standon.
Érdekes elírásokkal találkoztunk a standon. [+]

A készülékek között volt olyan, ami régebb óta elérhető a gyártó kínálatában, de akadt teljesen új modell is, főleg a C83A-n akadt meg a szemünk, ami jó eséllyel egy másik fantázianéven kerül majd forgalomba. A mobil a mellette álló óriásmobilok tükrében elég kompaktnak tűnt, de egyébként átlagos méretekkel bír, 146,3 x 72 x 8,2 milliméteres dimenzióihoz 5 hüvelykes Full HD kijelző és 2650 mAh kapacitású akkumulátor tartozik, tömegéről nem kaptunk tájékoztatást. Hardveres alapok terén MediaTek MT6753M-ről beszélhetünk nyolcmagos, 1,3 GHz-es processzorral, 3 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájtos tárolóegységgel. Hátlapján 13 megapixeles kamera figyel Sony IMX214 szenzorral, az előlapi 5 megapixeles egységet az OmniVision szállítja. Természetesen a WiFi 802.11 b/g/n/ac, a GLONASS-szal megtámogatott GPS-vevő és az LTE is (a gyakran kérdéses B20 is adott) a repertoár része.

Kellemes fogású a C83A, a piacra lehet, hogy más néven kerül majd.
Kellemes fogású a C83A, a piacra lehet, hogy más néven kerül majd. [+]

A teljesen érintetlennek látszó Android 5.1-gyel szerelt eszköz fekete és fehér színekben válik elérhetővé a közeljövőben, az itthoni beszerzés nyilvánvalóan körülményes, a hazai adóterhek mellett pedig már lehet, hogy nem is lesz túl olcsó beszerezni a külföldi webshopokból, bár a gyártó munkatársa még a kínai árról sem tudunk beszámolni, csak megnyugtatott minket, hogy nagyon kedvező lesz.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

Előzmények

  • Érkezik a Bluboo Picasso

    Mutatós küllem és zafírüveg védelem fémjelezheti a Bluboo készülékfélben lévő okostelefonját.

  • Bluboo X550 - energiaforrás

    Mi az: 5300 milliamperórás akkumulátor van benne, és mégsem tablet? Hát a Bluboo Android 5.1-es phabletje, amely az okostelefonok között rekordnak számít.

Hirdetés