MWC 2016: Amerikából jött a Posh

Hirdetés

Az MWC kiállításon szinte valamennyi nagy és kis gyártó képviseltette magát (kivéve persze az Apple-t), utóbbiak között olyanokat is találtunk, akik nem olyan régóta vannak a piacon. A Posh Mobile, akiknek a szlogenje, hogy elegancia mindenkinek, eredetileg egy amerikai cég leányvállalata, akik nemcsak a távoli kontinensen, hanem Európa egyes nyugati országaiban is próbálnak telefonokat és táblagépeket eladni. Kínálatukban főleg alsó és középkategóriás eszközök találhatók, ilyen például a Titan Max HD E600 névre keresztelt masina is, ami nem mai kiadás, viszont még mindig az egyik legerősebb modell.


[+]

A 165,8 x 84 x 8,9 milliméteres és 172 grammos kütyü két SIM-et fogad, előlapján pedig egy 6 hüvelykes, HD felbontású IPS panel található. A hardveres erő a MediaTek MT6592 chipsetből származik, a nyolcmagos processzor Cortex-A7 magjai 1,7 GHz-en ketyegnek. RAM-ból mindössze 1 GB jutott, a belső tárhely mérete is csekély, 8 GB, bár ezt legalább microSD kártyával lehet bővíteni.


[+]

A fém unibody hátlap tetejére egy 13 megapixeles kamerát szereltek, méghozzá dupla ledes villanóval megtámogatva. A készülékben van WiFi, Bluetooth, GPS, FM-rádió, illetve az elejére odafért még egy 5 megapixeles szenzor is. Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszert futtató mobil energiaellátását a 3000 mAh-s akkumulátor biztosítja, ami elvileg 3G-n 12 óra beszélgetési időre elegendő.


[+]

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

Előzmények

Hirdetés