MWC 2015: Alsó kategóriás okostelefon a Huawei gyártósórairól

A Huawei sajtótájékoztatója az új okosórától és a MediaPad X2 tablettől volt hangos, ám a gyártó standján barangolva további újdonságokra is lehetett bukkanni. Ilyen az Y3 is, az elnevezés egy belépő szintű androidos okostelefont takar, ami a specifikációkon is tisztán látszik.


[+]

A kijelző 4 hüvelykes képátlóval és 480 x 800 képpontos felbontással rendelkezik, a fényerő kimondottan visszafogott. Az előlapi fényképező 2 megapixeles, a hátlapi kamera 5 megapixeles, fixfókuszos, dupla LED villanóval megtoldva. A hátlap alatt egy MTK 6582M lapka teszi a dolgát, egy négymagos, magonként 1,2 vagy 1,3 GHz órajelű (ez régiótól függ) processzort és Mali-400 MP2 grafikus egységet tartalmaz. A RAM mérete 512 MB, a belső tárhely 4 GB-os, utóbbi microSD-kártyával bővíthető.


[+]

A 122,6 x 63,8 x 10,9 milliméteres méretekkel rendelkező telefon Android 4.4-et futtat, a felhasználói felület szerepét a saját fejlesztésű Emotion UI 3.0-s verziója veszi át. A Bluetooth 4.0 és a-GPS egységek mellett egy WiFi Directre is képes WiFi-chipet is kapunk.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

Azóta történt

Hirdetés