Hirdetés

MWC2011 blog: Szinte teljesen végleges a naptár

Az MWC előtt mindig nagy a szervezés, hiszen mi is keressük a kiállító cégeket, s persze ők is keresnek minket. Idén is így történt ez, nem véletlenül tartjuk meg a tavalyi névjegyeket, ezért elég jó időben sikerült a fontos eseményeket fixálni. A sajtótájékoztatók kapcsán persze nincs sok mozgásterünk, azok ott vannak és akkor, ahová a cégek szervezik (néha igen durván egymásra licitálva, ugye), nekünk kell alkalmazkodni.

Hirdetés

Van viszont számos eset, amikor külön interjúkat fektetünk le (lásd például a lenti naptárban az NVIDIA kapcsán), illetve nyilván nem tudjuk előre beírni, hogy mikor és melyik standhoz fogunk elugrani egy kis fotózásra. Ilyenkor mindig megpróbálunk elkapni valami kompetens arcot, hogy kicsit meséljen a termékekről, ha nyitottnak mutatkozik, akkor interjút is csinálunk vele. Úgyhogy ne gondolja senki, hogy kizárólag a naptárban szereplő cégekről lesz szó a következő pár napban, hiszen például a Motorola nem szerepel a listában, márpedig ott biztos fogunk garázdálkodni, csak éppen nincs előre tervezett időpontunk. Pont azért vannak üresjáratok is, hogy fel tudjuk dolgozni az információkat.

Ha valahol az szerepel, hogy a sajtótájékoztató háromtól ötig tart, ott jellemzően az első hírek negyed hat körül kezdenek majd kikerülni, hiszen nem sok esélyünk van menet közben képeket és videókat vágni, plusz írni is az éppen zajló esemény ideje alatt, de mindig az az első, hogy a rendezvény végén tűzés haza, vagy a mediacenterbe és egyből mennek fel a postok. No, elég is a szószaporításból, itt egy csinos screenshot az ütemtervünkről, márkafanatikusok véssék fel maguknak az időpontokat.

Barcelona, jövünk!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés